Post by nedenosicoun on Feb 9, 2022 5:52:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ χακάρισμα απεριόριστων πόντων ▞▞▞
▞▞▞ DIY Fashion Star - Design Game 2022 version ▞▞▞
Πολύ ωραία εφαρμογή για παιχνίδι και είναι πολύ καλή για άτομα που θέλουν να γίνουν σχεδιαστές μόδας σαν εμένα.
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...αλλά δυστυχώς επρόκειτο να δώσω 5 αστέρια, αλλά κλειδώσατε τα ντυμένα και τα πάντα για να πληρώσουμε για τους θαυμαστές μου που θέλουν ένα toutrial θέλουν φορέματα και εγώ δεν μπορώ επειδή κλειδώσατε αυτό και ορισμένα στυλ δεν μπορώ να κάνω, οπότε αυτό είναι απογοητευτικό αυτό το παιχνίδι ήταν διασκεδαστικό, αλλά τώρα είναι αξιολύπητο και προτείνω ανεπιφύλακτα να ξεκλειδώσετε περισσότερα πράγματα, ώστε να μπορώ να δώσω toturials, παρακαλώ, μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά χρειάζεται περισσότερα ξεκλείδωτα πράγματα......
Θα μου άρεσε περισσότερο αυτό που θα μπορούσα να το προσαρμόσω σωστά. Αυτό που εννοώ είναι γιατί δεν μπορείτε να το κόψετε στο δικό σας σχέδιο; Αυτό είναι που χαλάει το παιχνίδι που απλά δεν μπορείς να κόψεις τα ρούχα όπως θέλεις.
DIY Fashion Star - Design Game Fabularne frk
Είναι καταπληκτικό και πολύ ενδιαφέρον επίσης 👌 αλλά υπάρχουν κάποια προβλήματα που πρέπει να επιδιορθωθούν, π.χ. κομμωτήριο και πολλά φορέματα πρέπει να ανοίξουν αν διορθωθούν αυτά τα προβλήματα, τότε είναι το υπέροχο 👍 παιχνίδι στον κόσμο
Πραγματικά δεν μου αρέσει αυτό το παιχνίδι κάποια πράγματα είναι κλειδωμένα και πρέπει να το αγοράσετε. Επίσης, όταν πήρα κάποιες παραγγελίες για να φτιάξω ένα certin DIY ρούχα, μου είχαν ζητήσει ρούχα σανό ήταν κλειδωμένα. αν το αγοράσω μόνο για το παιχνίδι και δεν μου αρέσει το παιχνίδι και αν το απεγκαταστήσω, τότε αυτό είναι απλώς μια σπατάλη χρημάτων που πάει αντίο. αυτό είναι ένα πολύ φρικτό παιχνίδι. μην το καταλάβετε 😡👎👎👎👎
Πλάκα κάνεις, σωστά; Το κατέβασα σε μια ζεστή μέρα, σκεπτόμενος "Γεια, θα το παίξω, γιατί βαριέμαι." Το κατέβασα, αλλά δεν μπορώ να περάσω καν το πρώτο μέρος χωρίς να εμφανιστούν διαφημίσεις, οι διαφημίσεις δεν εμφανίζονται καν, χρειάζονται περίπου 10 λεπτά για να εμφανιστεί η διαφήμιση. Δεν προτείνω αυτήν την εφαρμογή, ακόμα κι αν βαριέστε. ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ, Η "ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ" ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ!!!
Λατρεύω το παιχνίδι, ΑΛΛΑ ΜΙΣΩ!! ότι πρέπει να αποχαιρετήσω την πλήρη έκδοση του παιχνιδιού μόνο και μόνο για να έχω μια ευρεία γκάμα επιλογών diy, εκτός από το ότι είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, νομίζω ότι αν έδινες μια ευρύτερη επιλογή επιλογών χωρίς να χρειαστεί να πάρεις την πλήρη έκδοση, τότε θα να είναι ένα πολύ υπέροχο παιχνίδι, το απολαμβάνω πραγματικά εκτός από το μικρό θέμα που ανέφερα νωρίτερα στην έκθεσή μου
Istg αυτό το παιχνίδι- Μου δίνει αναδυόμενες διαφημίσεις που ακόμα και όταν τελειώσουν δεν μπορώ να τις παραλείψω, οπότε πρέπει να βγω από την εφαρμογή και να επανέλθω. 😠Αυτό συμβαίνει πολύ συχνά. Επίσης, για ένα παιχνίδι μόδας DYI (το DIY είναι ο βασικός όρος εδώ) δεν υπάρχει σχεδόν αρκετό από το μέρος DIY. Δεν μπορούμε καν να αποφασίσουμε τι είδους ρούχα θα κάνουμε. Επίσης, αυτό το παιχνίδι μάλλον απευθύνεται σε παιδιά, οπότε τι είδους παράδειγμα δίνουν το yall βάζοντας σούπερ κοντά πουκάμισα και σορτς;;; Και οι τιμές είναι απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ!!! 😡🤯🤑
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο, αλλά πριν και αφού πάρουμε κάτι υπάρχει μια προσθήκη και όταν τα άτομα λένε να κάνω αυτό το στυλ, δεν μπορώ να ξεκλειδώσω τι λένε και όλοι λένε να φτιάξω κάτι με τον βάτραχο, γι' αυτό αλλάξτε το στυλ των ατόμων για να φτιάξω κάτι με αυτό που ξεκλείδωσα ευχαριστώ🙂🙂🙂
Ωραίο αλλά τα περισσότεραείναι κλειδωμένα
Υπέροχο παιχνίδι! Ξέρεις γιατί του έδωσα 2 αστέρια; Επειδή πρώτα απ 'όλα, είχε ΚΑΤΑΛΟΓΟ σε πολλές διαφημίσεις. Idc εάν μπορείτε να αγοράσετε: Χωρίς διαφημίσεις ή αγοράστε όλο το αντικείμενο που έχουν. Είναι καλό παιχνίδι, αλλά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ 5\4 ΦΙΞΤΕ ΤΟ!!😡😡😡😡💖💖😡😡😡
ΤΟ ΑΓΑΠΩ
Είναι εξαιρετικό παιχνιδι κατεβάστε το
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό, υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα, πάρα πολλές διαφημίσεις κάθε δευτερόλεπτο - είναι τόσο ενοχλητικό. Είμαι τόσο κοντά στο να διαγράψω το παιχνίδι!
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό! Λαμβάνετε αιτήματα από πελάτες, τα οποία ΔΕΝ έχω δει σε κανένα άλλο παιχνίδι μόδας. Είναι εύκολο να δημιουργήσεις τα ρούχα και το συνιστώ ανεπιφύλακτα, 5 αστέρια.
ειναι το καλιταιρο παιχνιδι που υπαρχει απλα να μην υπαρχουν κλειδομενα
την πρώτη φορά που το έπαιξα εθίστηκα, συνιστώ πραγματικά αυτό το παιχνίδι και για άτομα που δεν τους αρέσουν τα πρόσθετα, αυτό το παιχνίδι περιέχει πρόσθετα, αλλά είναι εξαιρετικά σύντομα και μόνο παίζοντας αυτό το παιχνίδι με κάνει να θέλω να γίνω σχεδιαστής.😘 😍🤩😜
Το μισώ, γιατί προσθήκες🙄, και αν κάποιος είπε μπορείς να κάνεις αυτό το στυλ, αλλά όλο το φόρεμα είναι κλειδωμένο, γι' αυτό προσθέτω δύο αστέρια
Τόσο καλό μου αρέσει που το παίζω όλο το βράδυ ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει. amazzzziiinnggg .Ελπίζω να αρέσει και σε εσάς και αν θέλετε να μάθετε κάτι που πιθανότατα θα χρειαστείτε είναι να αγοράσετε τα πάντα ταυτόχρονα όχι ξεχωριστά.
Ηλίθια εφαρμογή το μόνο που κάνετε είναι να μετακινείτε το δάχτυλό σας γύρω από την οθόνη, πραγματικά βαρετή. Δεν μπορείς καν να κόψεις έξω από τις γραμμές, δεν θα σε αφήσει να κάνεις λάθη. Πρέπει να είναι όπως ακριβώς το θέλει το παιχνίδι. Κανένα «diy» στο παιχνίδι
Το παιχνίδι είναι καλό και διασκεδαστικό, αλλά άρχισε να χαλάει και μετά δεν με άφηνε να διαλέξω ή να πατήσω τίποτα. Πήρε τόσο πολύ χώρο αποθήκευσης και είχε ένα λογικό ποσό προσθηκών. Εάν έχετε πολύ αποθηκευτικό χώρο, νομίζω ότι θα ήταν εντάξει. Γενικά το παιχνίδι είναι αρκετά καλό. Το έχω μόνο μια μέρα και άρχισε να χαλάει. Το διαγράφω γιατί δεν μπορώ να κάνω τίποτα πια λόγω του σφάλματος.
DIY Fashion Star - Design Game भूमिका निभाना vwb
Death Worm™ Árkádjátékok papz
αυτό το παιχνίδι είναι φανταστικό!!!!!! Θα μπορούσα να περάσω όλη τη νύχτα παίζοντας αυτό το παιχνίδι που δεν θέλω να σταματήσω ποτέ. είναι πολύ διασκεδαστικό να δημοσιεύετε το βίντεό σας με τα ρούχα σας και να βλέπετε πόσα likes λαμβάνετε. Τότε μπορείτε να ανεβείτε στον πίνακα κορυφαίων αν έχετε περισσότερα likes από έναν άλλο παίκτη. το καλύτερο πράγμα σε αυτό το παιχνίδι είναι ότι πολλά από τα υλικά και τα αυτοκόλλητα είναι δωρεάν, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν δεν έχετε πολλά νομίσματα, κατεβάστε το DIY Fashion Star
Βαρετοοοοοοο 🙄 παιχνίδι 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
Θα έδινα αυτό το 5 αστέρια αν δεν υπήρχαν πάρα πολλές διαφημίσεις! συν θα πρέπει να μας δώσετε περισσότερες επιλογές και να μην είναι όλα τα ρούχα κλειδωμένα! Πραγματικά ήλπιζα ότι το παιχνίδι θα ήταν καλύτερο από αυτό, αλλά δεν είναι!!! Διορθώστε το παιχνίδι!!! Το απεγκατέστησα μέχρι να διορθώσετε αυτήν την εφαρμογή!!! Δεν θα συνιστούσα να σπαταλάτε το χρόνο σας σε αυτήν την εφαρμογή! Το παιχνίδι είναι εντάξει, αλλά τουλάχιστον ανοίξτε το χτένισμα και το ρούχο δωρεάν!!! Τι ξεφτίλα και χάσιμο χρόνου!
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά δεν μου αρέσει το γεγονός ότι πρέπει να πληρώνεις για πράγματα όπως φορέματα και το κομμωτήριο. Αν έπρεπε απλώς να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση και είχατε την επιλογή να πληρώσετε, νομίζω ότι θα συνέχιζα να παίζω αλλά δεν μπορώ να προχωρήσω γιατί δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να ξοδέψετε χρήματα σε αυτό.
Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό για το DIY και κάθε παράπονό μου είναι αν φτιάχνετε πολλά πουκάμισα, οπότε ξεκινήστε να φεύγετε και δεν μπορείτε να τα διαβάσετε
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι! Αλλά έχω ένα πρόβλημα, έχω αιτήματα για φορέματα και σορτς που δεν έχω καν! Διορθώστε το, σας ευχαριστώ
αυτό το παιχνίδι είναι ένα watse που έπαιζα για 10 λεπτά και πήρα 15 διαφημίσεις, ο μόνος λόγος που κατέβασα αυτό το παιχνίδι ήταν επειδή το είδα να προτείνεται σε άλλη εφαρμογή και το preveiw/βίντεο δεν είχε διαφημίσεις και όλα ήταν ξεκλειδωμένα ενώ κάποιοι ήρθαν εδώ για να μην ξοδέψετε χρήματα, κοστίζει χρήματα για να ξεκλειδώσετε το μεγαλύτερο μέρος του μακιγιάζ, ακόμα και να αλλάξετε απλά τα μαλλιά και είναι γεμάτη διαφημίσεις, οπότε αν δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα αλλά εξακολουθείτε να έχετε τα περισσότερα πράγματα και βασικά να κάνετε τα πάντα, μην κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι !!!!!!!!!
Είναι πολύ καλό και διασκεδαστικό παιχνίδι. αλλά το πρόβλημα είναι ότι περιέχει πρόσθετα και μισώ τα πρόσθετα και το να βλέπω κριτικές άλλων νομίζω ότι είναι καλό αλλά κακό. παρακαλώ διορθώστε όλα τα προβλήματα και το παιχνίδι είναι καλό, πολύ καλό παιχνίδι, αλλά ξέρετε ότι μισώ τις προσθήκες, αλλά το παιχνίδι είναι καλό και διασκεδαστικό, ελπίζω να λύσετε όλα τα προβλήματα
Εντάξει
αυτό το παιχνίδι είναι εντάξει απλά έχει πολλές διαφημίσεις και πρέπει να πληρώσεις για όλα όσα χρειάζονται για να το διορθώσουν.!!!!!!!
Μου άρεσε 👍👍👍και είμαι κόρη του Δημήτρη
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά όλα αλλάζουν μια μέρα, κάτι μπορεί να ξεκλειδωθεί την επόμενη μέρα που θα κλειδωθεί. Θα ήθελα πολύ να φτιάχνω τα φορέματα και να φτιάχνω τα μαλλιά μου, αλλά οι γονείς μου δεν με αφήνουν να αγοράσω τίποτα, έτσι δεν μου αρέσει στα βίντεο που φτιάχνω επειδή δεν μπορούσα να κάνω μια παραγγελία. Αυτή τη στιγμή οι παραγγελίες μου είναι μόνο αυτές που δεν μπορώ να κάνω, επομένως δεν έχω παραγγελίες να κάνω. Όταν λέει στην αγορά εφαρμογής, νόμιζα ότι σήμαινε 1 ή 2 πράγματα όχι το μισό παιχνίδι. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείτε, δεν είμαι ο μόνος σαν αυτό. Ευχαριστώ!!
Καλός
Νομίζω ότι υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις και όταν το πήρα, πέθαινα να φτιάξω ένα φόρεμα, αλλά έπρεπε να το αγοράσεις με πραγματικά χρήματα!
Φαίνεται ενδιαφέρον, ακόμα κι αν δεν έχω αρχίσει να το παίζω, αλλά το έχω τριών αστέρων γιατί είναι αργό και δύσκολο να το κατεβάσω
Αυτό το παιχνίδι ήταν πραγματικά διασκεδαστικό και μου αρέσει να φτιάχνω ρούχα και όλη την ιδέα του παιχνιδιού! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα περισσότερα από τα αντικείμενα που χρειάζεστε για να φτιάξετε τα ρούχα είναι κλειδωμένα, οπότε δεν μπόρεσα ποτέ να φτιάξω το τέλειο ρούχο. Αυτό με έκανε να μην απολαμβάνω τόσο πολύ το παιχνίδι και να το βαθμολογήσω υψηλότερα. Αλλά κατά τα άλλα είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι!!
Αυτό το παιχνίδι είναι καταπληκτικό ευχαριστώ 😊
Παρακαλώ μην χάνετε το χρόνο σας σε αυτό το παιχνίδι γιατί χρειάζονται ήδη τόσα πολλά δεδομένα για την εγκατάσταση και δεν είναι όλα ανοιχτά για παιχνίδι, εάν πρέπει να σχεδιάσετε ένα φόρεμα και να κάνετε τα μαλλιά σας, πρέπει να πληρώσετε πραγματικά χρήματα που είναι σπατάλη χρονικός.
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Μια συμβουλή για άτομα που δεν τους αρέσουν οι διαφημίσεις: απενεργοποιήστε το wifi στο τηλέφωνό σας και δεν θα εμφανιστεί ούτε μία διαφήμιση! Ελπίζω αυτό να βοηθήσει και ΛΑΤΡΕΥΩ αυτό το παιχνίδι! ( P.S: Ενεργοποιήστε ξανά το wifi αφού ολοκληρώσετε την αναπαραγωγή σε αυτό! )